Lovitură grea pentru cei care își doresc o mașină de peste 30.000 euro în Moldova

0

Lovitură grea pentru moldovenii care și-au propus să cumpere o mașină nouă de peste 30.000 euro în acest an, cât și pentru vânzătorii de automobile premium. Potrivit unui proiect de lege, imediat după ce vor face cumpărătura, proprietarii vor trebui să declare la FISC de unde au avut banii din care au procurat mașina, scrie bani.md.

c214748364806022009221227_1

Proiectul legii politicii bugetar-fiscale prevede ”declararea şi să justificarea, în modul şi forma stabilită de Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, provenienţa mijloacelor financiare în cazul achiziţionării bunurilor imobiliare sau mijloacelor de transport a căror valoare depăşeşte suma de 30 mii euro per unitate”.

Totodată, înregistrarea de stat a bunurilor imobiliare sau mijloacelor de transport a căror valoare depăşeşte suma de 30 mii euro nu va fi realizată fără prezentarea documentului ce confirmă declararea acestora la organele fiscale.

Astfel, moldovenii care au venituri neclarate cel mai probabil se vor abține de la procurarea automobilelor de peste 30.000 euro, ceea ce la sigur va lovi în vânzările de automobile noi din Republica Moldova.

sursa: bani.md

0 comentarii
 1. Anonim spune

  Fura lumea din miliardul lui Filat!!!Munceste biata lume in tari staine!!!Cum sa te mai intorci oare in tara noastra???????????????????

 2. Anonim spune

  Aveți grijă la ortografie

 3. Anonim spune

  astea de la guvernare cumapra in leasing , au salarii sa le acopere ratele lunare …legea se face tot pt ei,sa nu tii banii acasa sai duci la banca!???

 4. Anonim spune

  deatia zik jos cu hotii de la guvernare jos oameni buni

 5. Paduki spune

  La noi peste 100 000 de maldaveni au cetatenie Romina. Asa ca multe masini vor fi din Romania cei care au bani. LEGE DE 13 KAPIISCI. Va aduce rau de 10 ori mai mult decit bine. oricum ecanamika maldaveneasca e trasnita si moarta numa ca rau ca oficialii tak.

 6. Bibika spune

  Nu vad ce rost de pus asa lege. La ziua de azi manoritate dau skidka de 5000-13 000 euro ca nimeni nimic nu cumpara. Uitativa la Jaguar. La mercedes si BMW skidka ii tot cam la 5-7000 da citeodata si mai mult. GATA SO TRASNIT BIZNESUL CU MASINI.

 7. Sipka spune

  Mare secret. Transatlantic, Elita 5 o falimentat. dEGRABA inca vreo 5 companii o sa falimenteze. Am auzit ca in urmatorii 2 ani cel mai mare dealer de masini va pune toate brandurile intr-o parcare in loc de saloane.

 8. Ina spune

  Ai dreptate din toamna oficial multi dealeri de masini se vor inchide.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/