Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Lamborghini Huracán EVO

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 30 și 31 iulie AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui ce automobile exclusiviste veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă modelele deja anunţate, vor exista și câteva exotice, printre care un autentic Lamborghini Huracán EVO! Exemplarul ce va putea fi văzut în cadrul AutoFest la Castel MIMI este deocamdată singurul utilizat în mod activ pe străzile municipiului Chişinău!

Automobilul va fi adus de către băieţii de la Detail Garage.

Lamborghini Huracán EVO reprezintă facelift-ul modelului Huracán, prezentat în anul 2019. Fiind în pregătire un succesor electrificat, va fi deci o onoare să avem la AutoFest la Castel MIMI ultimul Lamborghini cu V10 natural aspirat pur!

Supercarul dispune de un motor V10 montat central, în spatele cabinei, având un volum de 5.2 litri. A fost preluat de pe modelul Performante, care era cel mai puternic înainte de facelift, şi modernizat pentru a produce un sunet mai emoțional și mai puternic. Agregatul are supape de admisie din titan și este conectat la un nou sistem uşor de evacuare a gazelor de eşapament. Motorul produce 640 de CP la 8.000 rpm (numărul de rotaţii maxime 8.700) şi 600 Nm de cuplu la 6.500 de rpm.

Prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală cu un ambreiaj umed multi-disc, controlat electronic în ce priveşte distribuţia de cuplu necesar între punţi, dar şi a unei cutii de viteze cu şapte trepte şi dublu ambreiaj (LDF), acceleraţia de pe loc şi până la 100 de km/h o poate realiza în 2.9 secunde, de la 0 la 200 de km/h în 9.0 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge trece de 325 de km/h.

Printre altele dispune de un nou sistem de roţi directoare posterioare şi un sistem de vectorizare a cuplului care funcţionează pe toate cele patru roţi, suspensie adaptivă, mecanisme de frânare carbo-ceramice, dar şi un nou sistem multimedia care suportă Apple CarPlay, cât și Android Auto.

Modelul Lamborghini Huracán EVO, care valorează în jurul a 200.000 de euro, va putea fi admirat pe teritoriul Castel MIMI. Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/