Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Noul Porsche Boxster 25 Years

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 30 și 31 iulie AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui ce automobile exclusiviste veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă unele modele deja anunţate se va găsi încă una specială şi limitată – noul Porsche Boxster 25 Years! Doar 1.250 de exemplare au fost produse pentru toată planeta şi unul există la Chişinău!

După cum poate v-aţi dat seama din denumire, modelul este unul aniversar. Marchează 25 de ani de existență a modelului, dar şi se numără printre ultimele ediţii speciale dotate cu motoare cu ardere internă, căci în curând familia 718, compusă din Boxster şi Cayman, va fi transferată pe electricitate.

Modelul Porsche Boxster 25 Years este în esenţă un Boxster GTS 4.0 (motor boxer cu şase cilindri şi un volum de 4.0 litri, cu 400 CP/420 Nm) cu eşapament sport, doar că dispune de câteva suplimente speciale şi aplicaţii de la Porsche Exclusive Design. Exteriorul îi poate fi vopsit în una din trei culori disponibile, cea principală fiind GT Silver Metallic, care se combină de minune cu una Neodyme contrastantă. Interiorul din piele Bordeaux se ascunde sub un acoperiş textil roșu.

Porsche a oferit modelul aniversar, la alegere, cu o transmisie manuală cu șase trepte sau una PDK cu șapte trepte. Exemplarul adus la AutoFest la Castel MIMI este dotat cu o cutie manuală, astfel încât poate realiza 0-100 km/h în 4.5 secunde (cu PDK ar fi făcut sprintul în 4.0 secunde), însă poate atinge o viteză maximă de 293 km/h (288 cu PDK).

Modelul Porsche Boxster 25 Years, în valoare de peste 100.000 de euro, va putea fi admirat în Porsche Zone, situat în pavilionul de sticlă de pe teritoriul Castel MIMI. Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise