(video) Premieră: Ediţia limitată Porsche Boxster 25 Years este disponibilă şi în Moldova

Prima premieră a companiei Porsche din acest an este a unei ediţii limitate, dar şi aniversare, a modelului Boxster!

Cea mai accesibilă decapotabilă sport din gamă împlinește în 2021 un sfert de secol de la prima apariţie, motiv pentru care germanii au decis să marcheze asta printr-un model mai special, care să-l aibă doar 1.250 de oameni de pe pământ.

Caracteristici cheie:

  • Are la bază versiunea GTS 4.0 cu motor care produce 400 de CP.
  • Face referire la numeroase caracteristici de design ale conceptului Boxster Studie care a fost arătat în ianuarie 1993 la Salonul Auto Internaţional de la Detroit. Versiunea de serie a primului Boxster fost lansată în 1996, cu aproape nicio schimbare în aspectul său vizual, iar acum este la o a patra generație după producția a peste 357.000 de unități.
  • Una dintre caracteristicile cele mai izbitoare ale modelului special este culoarea reinterpretată Neodyme, un maro strălucitor ca cuprul, care a oferit un contrast interesant cu culoarea de bază GT Silver Metallic. Aici este utilizat pe bara de protecţie frontală, prizele de aer laterale, pentru litere și jantele din aliaj de 20 inci în două tonuri.
  • La alegere se oferă culorile GT Silver Metallic, deși Deep Black Metallic și Carrara White Metallic sunt, de asemenea, disponibile.
  • Un alt element care iese în evidenţă este capacul buşonului rezervorului de combustibil cu inscripţii de la Porsche Exclusive Design. Acesta are un aspect de aluminiu strălucitor, la fel ca și terminaţiile de eșapament lucioase ale sistemului de evacuare sport, în timp ce cadrul parbrizului este finisat în negru pentru un alt contrast.
  • În conformitate cu stilul originalului istoric, modelul special combină un interior din piele Bordeaux cu un acoperiş textil din material roșu. Partea de sus poartă în relief inscripţia “Boxster 25”. Ambele sunt, de asemenea, disponibile în negru.
  • Un pachet interior cu inserţii din aluminiu, scaune sport reglabile electric pe 14 direcţii, ornamente pentru pragurile uşilor “Boxster 25” și volanul sport multifuncțional GT, tapiţat cu piele şi încălzit, sunt doar câteva dintre caracteristicile de pe lista extinsă de echipamente standard a noului model.
  • Porsche oferă modelul aniversar, la alegere, cu o transmisie manuală cu șase trepte sau una PDK cu șapte trepte. Poate atinge o viteză maximă de 293 km/h și, în combinație cu PDK și pachetul standard Sport Chrono, sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde. Alte caracteristici standard includ suspensia sport Porsche Active Suspension Management, care apropie maşina cu 10 mm mai mult de sol, dar și Porsche Torque Vectoring (PTV) cu diferențial mecanic cu alunecare limitată.

Maşina este disponibilă la comandă acum şi are un preţ de start în Republica Moldova de 102.000 euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/