Mic şi voinic. MINI a prezentat Cooper JCW Convertible (galerie foto)

0

Compania MINI a prezentat versiunea decapotabilă a hatchback-ului Cooper, în modificaţia sa “fierbinte” John Cooper Works (JCW). Noutatea a primit acelaşi motor cu 231 de CP care a fost instalat şi pe modelul cu acoperiş tare.

MINI-JCW-1

Comparativ cu generaţia precedentă, puterea motorului a crescut cu 29 de cai. Fiind cuplat la o transmisie mecanică cu şase rapoarte, propulsorul turbo de 2.0 litri împinge decapotabila cu tracţiune faţă, de la 0-100 de km/h în 6.6 secunde. Optând pentru o cutie de viteze Steptronic cu şase rapoarte şi care este opţională, acelaşi sprint poate fi făcut în 6.5 secunde. Viteza maximă este egală cu 242 km/h.

MINI-JCW-7

Acoperişul moale instalat pe MINI Cooper JCW Convertible se poate plia timp de 18 secunde până la viteze de 30 de km/h. Spaţiul pentru depozitarea bagajelor a crescut până la 215 litri (când acoperişul e pus) şi 160 de litri (când este pliat). Reprezentanţii MINI spun că au făcut tot-posibilul va mecanismul care acţionează acoperişul să funcţioneze cât mai liniştit.

Lista dotărilor care vin standard include: blocuri optice cu LED-uri, eşapament sport, sistem electronic de imitare a diferenţialului EDLC, mecanisme de frânare Brembo, parktronic, sistem de alegere a regimului de condus, sistem multimedia Radio MINI cu porturi AUX şi USB.

Opţional, automobilul poate primi o suspensie adaptivă, un head-up display, sistem de parcare automată şi jante de 18 inci.

 

MINI-JCW-2 MINI-JCW-3 MINI-JCW-4 MINI-JCW-5 MINI-JCW-6 MINI-JCW-8 MINI-JCW-9 MINI-JCW-10 MINI-JCW-11 MINI-JCW-12 MINI-JCW-13 MINI-JCW-14 MINI-JCW-15 MINI-JCW-16

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/