Noile oferte pentru Volvo XC90 în Republica Moldova!

Articol de Volvo Moldova

Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Performant. Sigur. Sofisticat. La fel ca tine. Alege modelul care redefinește SUV-ul de lux. XC90.

Cu şapte locuri confortabile, design scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, XC90 îți oferă siguranță, confort, eleganță, armonie, ingredientele cheie ale vieții tale. Iar cu sistem audio Harman Kardon de înaltă calitate și cu detalii premium atent lucrate, Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.

7 locuri confortabile

Șapte persoane pot călători confortabil beneficiind de o vizibilitate excelentă, de pe oricare dintre scaunele individuale proiectate ergonomic, și toate scaunele se reglează cu ușurință.

Sistem camere parcare Bird View 360°

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate la 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității, mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

Află mai multe despre noile oferte pentru Volvo XC90 accesând acest link sau contactaţi-ne la numărul de telefon 0(22) 578-930.

Moldova, Chişinău, Bd. D. Cantemir 14, MD-2001

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/