Noua generaţie Hyundai Santa Fe ar putea fi prezentată deja în acest an

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Hyundai și-a intensificat activitatea în vederea dezvoltării noii generaţii Santa Fe. Potrivit Korean Car Blog, conducerea mărcii este nemulțumită de rezultatele vânzărilor actualei generații a modelului.

Numai pe piața internă are de pierdut atât în fața noului KIA Sorento, cât și a lui Hyundai Tucson, care este poziționat ca un model de clasă inferioară. Drept urmare, noul Santa Fe va intra pe piață cu 8-10 luni mai devreme decât se planificase iniţial.

Două variante de design posibile:

Santa Fe în urmă cu ceva timp a fost lider în segmentul său de vânzări din Coreea de Sud. Cu toate acestea, situația s-a schimbat odată cu lansarea noului rival de la KIA – Sorento. În 2021, Hyundai a vândut acasă 57.578 de unități, în timp ce KIA – 76.883.

De asemenea, concurența internă s-a intensificat în ultima vreme. Santa Fe aproape că coincide în dimensiune cu versiunea cu ampatament lung a lui Tucson, în timp ce, spre deosebire de acesta, nu este disponibil în patrie în versiuni HEV/PHEV. Mai mult, în Coreea chiar şi Palisade, care este mai scump, se vinde mai bine – 64.791 exemplare în 2021!

Unul dintre motivele succesului pierdut este numit şi designul specific pe care Santa Fe l-a primit atunci când a fost actualizat în 2020. Ca urmare, odată cu schimbarea de generaţie, modelul va obține un aspect reproiectat cardinal, va obține propulsii hibride și va crește considerabil în dimensiuni.

Deocamdată nu se ştie când exact Hyundai intenționează să prezinte noutatea, însă s-ar putea întâmpla şi până la sfârşitul lui 2022. Până atunci ar trebui să apară şi să fie observate la teste prototipuri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/