Noul BMW M8 va fi produs în trei tipuri de caroserii

Compania BMW va produce noul model performant M8 în trei tipuri de caroserii. BMW Blog a publicat o informaţie precum că noua linie de maşini va include un coupe, o decapotabilă şi un coupe cu patru uşi.

Toate aceste trei maşini vor fi versiuni de top ale noii generaţii Seria 8 şi vor înlocui modelele analogice ale Seriei 6. Primul din aceste trei modele va fi lansat coupeul M8, apariţia căruia ar trebui să o aşteptăm în 2019. Celelalte două maşini ar putea fi prezentate cu un an mai târziu.

Informaţiile neoficiale spun că toate modelele M8 vor primi sub capotă un propulsor V8 de 4.0 litri cu două turbine. Puterea generată va fi în jurul a 600 de cai, iar acceleraţia de la 0-100 km/h o vor face în mai puţin de 4.0 secunde.

Familia BMW 8-Series va avea la bază aceeaşi platformă care este folosită pe noua generaţie BMW Seria 7. De asemenea, încă se crede că designul automobilelor va fi inspirat de la conceptul Gran Lusso, dezvoltat de BMW împreună cu Pininfarina.

Amintim că originalul BMW Seria 8 a fost produs între anii 1989-1999 şi era dotat cu motoare V8 sau V12. În total au fost produse puţin peste 31.000 de exemplare.

Tot în acea perioadă BMW a construit un M8 cu aproape 560 de CP, însă doar într-un singur exemplar şi în calitate de prototip. Conducerea companiei bavareze a considerat că o astfel de maşină în varianta de serie nu ar avea şanse pentru un succes comercial.

Vezi şi: (galerie foto) Viitoarea BMW Seria 8 primește oficial un nume de cod

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/