Noul Corsa – un succes pentru Opel! Număr record de maşini produse la nici 18 luni de la lansare

Noua generaţie Corsa rămâne o garanție de succes pentru Opel. În nici 18 luni, modelul a părăsit linia de producție a fabricii din Zaragoza, Spania, de practic 300.000 de ori deja, pentru a fi livrată clienților din întreaga lume!

De la lansarea pe piață în noiembrie 2019, mașina a fost un câștigător real și a primit diverse premii. De exemplu, Corsa-e complet electrică a fost onorată cu “Volanul de aur” pentru că a fost cea mai populară mașină mică din Germania în 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=DpulkvamkzY
https://www.youtube.com/watch?v=qAth6XXaDt8

Pe de altă parte, Corsa se dovedește, de asemenea, extrem de populară în rândul clienților. Cel mai mic model din portofoliul de produse Opel nu a fost doar cel mai bine vândut vehicul din segmentul compactelor în Germania în 2020, ci şi este lider în segmentul său anul acesta. Și, uneori, noua Corsa a fost cea mai bine vândută mașină din toate segmentele din Marea Britanie anul trecut – o poziție pe care o deține în prezent și în acest an. 

De la Chile la Reunion și de la Maroc până la Africa de Sud, modelul este, de asemenea, foarte solicitat în afara Europei. Vânzările internaționale de Corsa aproape s-au triplat în 2020 și lucrurile continuă să se îmbunătățească la începutul anului 2021: vânzările de Corsa în regiunile de export din Orientul Mijlociu / Africa, America Latină și Asia / Pacific s-au dublat deja în primele două luni ale anului 2021 comparativ cu întregul trimestru al anului 2020.

Corsa joacă, de asemenea, un rol central în planurile de extindere ulterioare și va anunța, printre altele, revenirea mărcii în Japonia! Acest lucru face din Corsa un pilon important al ofensivei de export a companiei.

Modelul este şi cheia ofensivei complete de electrificare a Opel. Numai în primele două luni ale anului curent au fost vândute peste 4.000 de exemplare electrice. Clienții sunt la fel de entuziasmați de caracterul său pentru utilizarea zilnică.

“Corsa este un real succes pentru marca Opel, iar noua generație continuă lunga tradiție a acestui model. Cu Corsa și noul Mokka, care tocmai a sosit la dealerii noștri, avem două noi modele convingătoare oferite în segmente foarte importante. Acest lucru ne va da un impuls vizibil”, a declarat CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

Atât noul Corsa, cât şi noul Mokka, nu sunt disponibile deocamdată în ţara noastră. În Germania se cer minim 14.415 şi 29.900 de euro pentru Corsa/Corsa-e, iar 19.990 şi 34.110 euro pentru Mokka/Mokka-e.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/