Nu contenesc accidentele! Intersecția bd. Mircea cel Bătrân cu strada Ion Dumeniuc este necesară de securizat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Una dintre intersecțiile din capitală în care şoferii trebuie să circule cu mare prudenţă se află în capătul sectorului Ciocana. Vorbim despre intersecția bd. Mircea cel Bătrân cu strada Ion Dumeniuc. În ultimii ani aceasta a ajuns în topul celor în care se produc anual cele mai multe accidente rutiere şi numărul acestora nu pare să contenească!

Iată încă unul înregistrat în această după amiază între două Toyota, fără persoane traumatizate, iar şoferul vinovat, unul de 20 sau de 27 de ani, riscă tradiționala amendă de 1.500 lei şi 6 p.p.

De ce în genere au loc accidente acolo, deşi intersecția însăşi are o suprafaţă mare şi vizibilitatea e destul de bună mai ales pe timp de zi?

Toate problemele țin de faptul că șoferii care au virat la stânga de pe Mircea cel Bătrân cu intenția de a întoarce înapoi pe aceeași stradă sau pentru a merge în direcția străzii Sadoveanu își pot continua deplasarea și la culoarea roșie a semaforului pentru ei.

Acum câţiva ani nu existau în zonă atât de multe blocuri de locuit şi respectiv traficul se desfăşura mai uşor, însă de îndată ce au apărut locuințele noi şi familiile care le ocupă, cu maşini în posesie, accidentele au început să se întâmple din ce în ce mai des. Să sperăm că autoritățile responsabile vor lua atitudine şi vor securiza intersecția.

Probabil modificările necesare vor fi efectuate în cadrul proiectului de extindere a bulevardului, însă până atunci câte autovehicule vor mai fi (ori sunt necesar de a fi) deteriorate? Poate e cazul de adoptat o soluţie temporară, dar eficientă?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/