(P) eCharge Moldova anunță lansarea într-o premieră națională a MFC – Multi Fleet Charging

Articol de: eCharge Moldova

Compania eCharge Moldova, care dezvoltă o rețea de stații electrice pentru autovehicule cu baterii, anunță lansarea într-o premieră națională a MFC – Multi Fleet Charging! Tehnologia este numită o inovație pe piața din Republica Moldova.

Prin MFC, deținătorii unei flote de mașini electrice pot gestiona încărcarea tuturor folosind un singur cont. Totul este la un click distanță printr-o singură aplicație mobilă.

Mai mult, sesiunile de încărcare pot fi activate prin tehnologia inovatoare ToughTag. Iar cu un sistem proprietar de billing intuitiv, sesiunile de încărcare vor merge concomitent, fără nici o bătaie de cap.

Despre companie

De la înființare, eCharge Moldova a reușit să instaleze 27 de stații de încărcare în puncte strategice din țară. Până la sfârșitul lui 2024 este planificată formarea unei rețele de 50 de stații. La moment, cel mai puternic terminal livrează energie cu o putere de 120 kW. Iar prin achitarea pentru încărcare cu un card maib gama se oferă 5% cashback.

Compania nu își dezvoltă doar rețeaua națională de stații de încărcare, ci oferă și o platformă avansată care permite monitorizarea în timp real, facturarea automată și o experiență de utilizator prietenoasă. Platforma este deja utilizată de o gamă largă de clienți, de la șoferi individuali la companii. De asemenea, este singura ce oferă posibilitatea de înregistrare cu număr de telefon mobil din România și Ucraina.

eCharge Moldova își propune să accelereze adoptarea vehiculelor electrice în Moldova, oferind soluții de încărcare accesibile și fiabile, care să contribuie la un viitor mai verde și mai curat pentru toți. Pe eCharge.md pot fi explorate și încărcătoare pentru utilizare personală, fie la locul de muncă, fie acasă.

Platforma eCharge poate fi accesată pe portalul web sau prin aplicația mobilă (Android sau iOS).

P.

Cmentariile sunt închise