(P) Noul Jetour Dashing va încerca să cucerească piaţa din Moldova

Articol de: Jetour Moldova

Nu au concurenți în ceea ce privește prețul. În Moldova sunt lansate crossoverele Jetour. Primele exemplare ale noului Dashing au apărut la dealer la începutul lunii mai. Toate detaliile referitoare la specificațiile tehnice ale noului Jetour Dashing pot fi găsite pe site-ul dealerului oficial.

Însă pe scurt. Este un model de dimensiuni medii, care măsoară 4.590 x 1.900 x 1.685 mm și are un ampatament generos de 2720 mm. Garda la sol îi este de 160 mm, iar capacitatea rezervorului de combustibil este de 57 de litri.

Pentru formele modelului a fost responsabil fostul designer al Porsche AG, Hakan Saracoglu. Noul Dashing va fi disponibil în Moldova într-o specificație europeană, cu motoare turbo de 1.5 litri (156 CP) și 1.6 litri (197 CP), iar din octombrie 2023 va beneficia de o motorizare hibridă.

În dotarea standard deja se regăsesc: un plafon panoramic, tapițerie de piele, un ecran cu diagonală de 12.8 inchi pe panoul frontal, scaune frontale încălzite, sistem electronic de control a climatizării, cruise control, senzori de parcare spate şi altele.

În versiunea de top cu motorul de 1.6 litri există un ecran central cu diagonală de 15.6 inchi, un sistem audio SONY cu 8 difuzoare (4 în dotarea standard), iluminare ambientală și jante de 20 de inchi (18 inchi în dotarea standard), etc.

Preţul de pornire al noului Dashing este de 19.900 de euro. Concurenţii principali sunt numiţi KIA Sportage, HAVAL F7 sau Geely Atlas, însă în configuraţii similare aceştia vor fi mai scumpi.

Noul Jetour Dashing beneficiază de o garanție de patru ani sau 100.000 de kilometri parcurși.

Dealerul oficial Jetour din Moldova este compania “Green Autotrading” SRL.
Moldova, Chișinău, str. Bucovinei 9
+37368 480 008
jetour.md

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/