(P) Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Articol de: Renault Moldova

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes este bucuros să anunțe deschiderea comenzilor pentru noul model 100% electric Renault 5!

Un design unic și emoționant

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Culori de inspirație pop, faruri cu aspect îndrăzneț, stopuri verticale, aripi sculptate, plafon colorat, grilă de ”aerisire” pe capotă și multe altele. Renault 5 E-Tech electric face multe aluzii din punct de vedere stilistic la predecesorul său.

Jante de 18 inchi pentru toate versiunile

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Prezente pe toate versiunile, jantele de 18 inchi sunt o caracteristică cheie în a face din Renault 5 E-Tech electric o mașină cu proporții ideale. Anvelopele 195/55 R18 vin cu ornamente pentru roți pe echiparea Evolution și jante din aliaj pe nivelurile de echipare Techno și Iconic Cinq.

  • Ornamentul “Disco” este inspirat de jantele lui R5 Turbo.
  • Jantele negre în formă de romb de pe “Techno” au același design ca la showcar-ul din 2021. Este singura versiune care își schimbă rombul central cu un “5” roșu.
  • În cele din urmă, jantele negre în formă de romb “Chrono” de pe nivelul de echipare de top Iconic Cinq seamănă cu un cadran de ceas cu o mână pentru fiecare oră, dar care arată doar numărul 5, ca aluzie la numele modelului, atunci când logoul central este vertical.

O platformă electrică de nouă generație, unică în Europa

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Renault 5 E-Tech electric este primul vehicul proiectat în întregime pe baza AmpR Small. Este o nouă platformă Ampere dedicată vehiculelor electrice din segmentul B.

Acest lucru îl face să fie un vehicul unic, cu avantaje competitive reale, precum podea plată, ampatament lung (2.54 m), spațiu interior optimizat și capacitate portbagaj de 326 litri, centru de greutate coborât și greutate redusă (mai puțin de 1500 kg).

Plăcere excepțională de a conduce ce încurajează preferința pentru mașinile electrice

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Renault 5 E-Tech electric este o mașină versatilă atât în oraș, cât și la drum lung, datorită încărcătorului AC de 11 kW și celui DC de 80 sau 100 kW. Bateria de 52 kWh conferă o autonomie de până la 410 km WLTP. O raritate în segmentul mașinilor electrice de oraș, vehiculul poate tracta chiar și o remorcă de 500 kg.

Mai presus de toate, este deosebit de agil, cu suspensia față optimizată și raza mică de bracaj. Suspensia spate multi-link, împrumutată de la segmentul de top, oferă o ținută de drum și performanță noi în acest segment. Toate acestea determină o plăcere excepțională de a conduce, fără compromisuri în ceea ce privește confortul.

O experiență îmbunătățită prin tehnologii ce au la bază valoare adăugată umană

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Renault 5 E-Tech electric este o mașină high-tech plină de inovații de ultimă oră, utilizate inteligent pentru a oferi o experiență unică la bord, cu beneficii practice pentru confortul și siguranța atât a șoferului, cât și a pasagerilor. Această abordare funcțională asupra procesului de inovare este parte a ADN-ului ‘voitures à vivre’ al Renault, un brand care a căutat mereu să pună la dispoziția tuturor cea mai bună tehnologie.

O gamă versatilă

Noul Renault 5 E-Tech 100% electric este deja disponibil!

Renault 5 E-tech electric va fi disponibil în două versiuni de echipare la momentul lansării: Techno și Iconic Cinq.

  • Nivelul de echipare Techno va fi livrat standard cu jante din aliaj, ecran de 10 inchi, setări MULTI-SENSE, cameră video pentru marșarier, sistem multimedia OpenR Link cu Google încorporat, încărcare wireless a smartphone-ului, indicator luminos care arată nivelul de încărcare pe capotă și Active Driver Assist.
  • Nivelul de echipare Iconic Cinq va avea vopsea în două culori, scaune și volan încălzite (trei niveluri), parcare hands-free, senzori de obstacole față, spate și lateral și o serie de caracteristici specifice de design.

Informații suplimentare, precum și efectuarea comenzii le puteți face deja ACUM!

Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes, str. Petricani 17, +373 22 205 888.

P.

Cmentariile sunt închise