(P) Pentru planuri mărețe alege – Corolla

Articol de: Toyota Moldova

Toyota Corolla – așa cum o știm noi: spațioasă și confortabilă, elegantă și modernă, a fost creată pentru cei care tind să atingă noi culmi. Această creație a ingineriei, se poate mândri cu tehnologii de ultimă oră, cu o siguranță de top și cu o eficiență impresionantă a consumului de combustibil. Corolla este mașina perfectă, atât pentru tinerii profesioniști, cât și pentru familii.

Având un design elegant și, bucurându-se de performanțe superioare, Corolla este o alegere excelentă pentru cei care apreciază fiabilitatea și stilul, iar siguranța, fiind un capitol aparte. În 2019, Toyota Corolla a obținut cele cinci stele la renumitele teste Euro NCAP, fapt ce doar amplifică încrederea în acest model.

Acum poți beneficia de o reducere de 1.000 USD pentru automobilele Toyota Corolla cu motor pe benzină de 1.6 litri, cuplat la o cutie manuală, produse în anul 2022.

Nivel de echipareCuloare exteriorPrețPreț special
LIVEalb lac$18.770$17.770
LIVEgri metalizat$18.570$17.570
CITYgri metalizat$17.380$16.380

Caracteristicile și performanțele avansate – Corolla, nu te vor lăsa indiferent. Programează-te pentru o consultație online cu unul dintre manageri sau vino în vizită la Toyota Chișinău „Continent” pe adresa: str. Arborilor 17/1 și descoperă cea mai potrivită mașină pentru tine.

Află mai multe detalii despre acest automobil accesând linkul.

Toyota Corolla – pentru planuri grandioase.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/