(video) Accident ce putea fi evitat! Vezi cum un șofer în etate nu a cedat trecerea pe strada Calea Ieșilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident care s-a produs aseară pe strada Calea Ieșilor a fost surprins de o cameră de bord. Imaginile le-a publicat pulsmedia.md.

Un Volvo XC60 și un VW Golf s-au ciocnit în intersecția străzilor Calea Ieșilor și Ghidighici, după ce conducătorul crossoverului nu a cedat trecerea celuilalt. Conform datelor poliției, șoferii aveau vârsta de 76 și 36 de ani respectiv.

O pasageră din mașina care a ajuns în copac a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Alte circumstanțe ale producerii acestui accident se stabilesc.

VIDEO: pulsmedia.md

Amintim, potrivit RCR, descrierea punctului 40:

Înaintea virării la stânga sau întoarcerii, conducătorul de vehicul TREBUIE: să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus şi urmează să se deplaseze înainte sau la dreapta, precum şi pietonilor.

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise