Plăcerea de a conduce pe orice suprafață de teren! Noul Land Rover Discovery 5 a debutat în Moldova!

Articol de: Land Rover Moldova

Eveniment de amploare de curând în showroom-ul Land Rover Moldova. Noul Discovery 5 a debutat oficial în țara noastră și a fost prezentat clienților și fanilor mărcii britanice în cadrul Zilelor Ușilor Deschise Land Rover.

Cu această ocazie primul exemplar al SUV-ului britanic a fost expus în showroom-ul Land Rover din Chişinău pe un stand care sugera caracterul dublu pe care îl are cea dea cincea generație a modelului Discovery 5. Pe de o parte mașina era înconjurată de pietre frumos amenajate în ideea de a demonstra pasiunea acestuia pentru teren accidentat, în timp ce a doua jumătate își etala formele pe o suprafață curată semnificând statutul de model premium al SUV-ului.

Nu ar trebui să uităm și de primele patru generații Discovery expuse frumos în fața showroomului Land Rover cu scopul de a arăta evoluția modelului de-a lungul istoriei sale de aproape 30 de ani. Fie că vorbim despre Discovery 1, o mașină care a cucerit clienții la sfârșitul anilor 80 prin abilitățile sale în off-road, sau de Discovery 4 cel care începând cu anul 2009 s-a impus atât ca o mașină practică pe orice suprafață de drum, cât și ca un model perfect pentru familiști și oamenii de afaceri.

Astfel, zeci de clienţi, dar şi simpli curioşi nu au ezitat ca să-şi petreacă zilele de odihnă în a cunoaşte detalii şi a vedea pe viu una dintre cele mai frumoase maşini pentru familii. Toate acestea în timp ce au putut savura bucate delicioase, cocktailuri și cafea de cea mai bună calitate pusă la dispoziție de Julius Meinl.

Noul Land Rover Discovery oferă un arsenal întreg de funcţii şi sisteme care vin să ne spună că tot-terenul nu are nicio frică de off-road. Drept dovadă modelul este dotat cu sistemul Terrain Response 2 ce oferă modul automat de selectare a suprafeței de drum pe care rulează noul Discovery 5 și datorită căruia oricine poate deveni un adevărat profesionist în off-road.

Nu ar trebui să uităm și despre practicabilitatea crescută, spațiul imens al portbagajului ce poate ajunge la un volum de 2.500 de litri, cele trei rânduri de scaune și materialele de calitate din care nu lipsesc pielea și lemnul natural.

Îmbinând toate aceste calităţi, modelul este o alegere bună pentru cei care își doresc o maşină cu o gardă mare la sol, dar şi care să ofere o plăcere zilnică de condus în spatele volanului.

Vezi şi: (video) Prezentare statică: Am făcut cunoștință cu noul Land Rover Discovery 5

Nu lipsesc și tehnologiile de ultimă generație ce au drept scop asigurarea siguranței și a confortului la bordul mașinii. Vorbim despre cruise controlul adaptiv, sistemul de frânare în caz de urgență, cele patru camere video, sistemul multimedia Incontrol Touch Pro din care face parte și ecranul color tactil de 10 inci sau sistemul audio Meridian.

Inițial, noul Land Rover Discovery 5 este oferit clienților din Moldova fie cu motorul turbo pe benzină 3.0 V6 ce produce 340 de cai putere, fie cu unitatea turbo diesel la fel de 3.0 litri ce livrează 258 de cai putere. Ambele sunt cuplate standard la cutia automată ZF cu opt rapoarte ce asigură o schimbare lină și perfect sincronizată a treptelor de viteză.

Mai multe detalii despre noul Land Rover Discovery 5 puteți afla în showroomul Land Rover Moldova situat pe bulevardul Dimitrie Cantemir 14 din Chișinău. Pentru înscrieri la test drive apelați la numărul de telefon 022 578-920 sau accesați site-ul www.land-rover.md.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/