Porsche dă undă verde. Conceptul Mission E va fi produs în serie

La doar trei luni de când a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul Mission E prezentat la standul companiei Porsche va deveni oficial model de serie! Astfel, germanii de la Porsche intră într-o luptă directă cu americanii de la Tesla pe segmentul mașinilor electrice sportive.

1

Porsche Mission E a cucerit nu doar mulțumită designului său emoțional, dar și cifrelor uimitoare de care dă dovadă sistemul său de propulsie.

Modelul ce are în interior patru scaune individuale pune la dispoziția șoferului un total de 600 cai putere mulțumită celor două electro-motoare. Asta permite o acclerație 0-100 km/h în doar 3.5 secunde.

2

Bateriile litiu-ion incorporate  în podeaua mașinii pot fi încărcate cu ajutorul unei stații rapide de alimentare cu energie electrică de 800 V special elaborată pentru acest model. Va dura doar 15 minute până când bateriile se vor încărca la 80% din capacitate!

În legătură cu știrea anunțată astăzi, președintele consiliului de administrare Porsche, Wolfgang Porsche, a declarat: “Odată cu Mission E noi anunțăm direcția pe care o va lua marca noastră în viitor. Chiar și într-o lume atât de schimbătoare, Porsche își va menține supremația cu această mașină sportivă.”

3

Viitorul Porsche Mission E va vedea lumina zilei ca model de serie până la sfârșitul acestui deceniu.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/