Porsche s-ar gândi la un model mai mare decât Cayenne! Primele detalii despre Project Landjet

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Porsche are în vedere posibilitatea lansării pe piață a unui SUV mare! Acesta ar putea ocupa o poziție superioară lui Cayenne în gama mărcii, fiind mai masiv pe toate fronturile.

Automotive News, citând drept sursă de informații reprezentanți ai unor dealeri mari Porsche, scrie că o astfel de maşină va avea un corp neobișnuit, cu un capăt posterior plat și va fi ceva între un crossover tradițional și un sedan.

FOTO: autoevolution.com

Se presupune că proiectul mașinii poartă denumirea internă Landjet și este considerat parte din marele proiect Artemis al concernului Volkswagen. În consecință, se poate baza pe o platformă (SSP) care este în prezent dezvoltată pentru vehiculele electrice de top – în primul rând Audi și Bentley.

Modelul va dispune de trei rânduri de scaune şi drept urmare şapte sau şase locuri. Sursele Automotive News descriu aspectul său ca fiind „ceva complet diferit de stilul Porsche” și „ceva diferit de Macan și Cayenne”. Acestea susţin că proiectul timpuriu a fost deja demonstrat unor dealeri selectați.

Nu se exclude că modelul va fi o versiune modificată a maşinii care va rezulta din conceptul Audi Urban Sphere, programat pentru debut în prima jumătate a anului 2022.

Vehiculul de teren va primi toate cele mai moderne dezvoltări tehnologice ale companiei, inclusiv în termeni de condus autonom. Versiunea sa electrică va putea parcurge până la 650 de kilometri fără reîncărcare, deși la începutul vânzărilor va fi oferit drept plug-in hybrid. 

Debutul noutății este programat pentru a doua jumătate a deceniului, versiunea electrică urmând să apară și mai târziu.

Solicitaţi pentru o reacţie oficială, cei de la Porsche s-au abținut să comenteze informația, însă au declarat că în cadrul programului Porsche Unseen își împărtășesc cu adevărat în mod deschis proiectele trecute, dar majoritatea covârșitoare a acestora îngheață la stadiul de idee conceptuală. Deci, rămâne deocamdată neclar dacă producătorul auto va avansa în planurile pentru un SUV electric mare. 

Familia Cayenne este considerată în prezent cea mai populară și solicitată a mărcii germane.

Vezi şi:

Reportajele noastre cu noul Cayenne:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/