Poze spion: Ford pregăteşte un concurent pentru Chevrolet Colorado ZR2

Noua generaţie a pick-up-ului Ford Ranger va fi construită şi într-o versiune extremă numită Raptor. Acesta va concura pe piaţă cu Chevrolet Colorado ZR2.

Un prototip de teste camuflat a fost surprins de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD în preajma sediului central Ford din oraşul Dearborn.

Din imagini se poate observa că pick-up-ul Ford Range Raptor va avea forme ceva mai agresive decât cel obişnuit, având o grilă impunătoare a radiatorului, aripi extinse şi o gardă la sol mărită semnificativ.

În prezent nu se cunoaşte nimic despre gama de propulsoare a noului Ford Ranger. Se presupune că unitatea EcoBoost de 3.5 litri va fi înlocuită de un alt V6 de 2.7 litri. Pe cel mai nou Ford F-150 această unitate produce 325 CP şi 542 Nm de cuplu.

Dacă se vor adeveri aceste informaţii, puterea motorului unui Ranger Raptor va fi mai mare decât cea mai puternică versiune a modelului Chevrolet Colorado ZR2. Acesta pune la dispoziţie 308 CP şi 372 Nm.

În calitate de transmisie cel mai extrem Ford Ranger va folosi cel mai probabil o cutie automată cu 10 trepte. Tracţiunea maşinii va fi una integrală.

2017 Chevrolet Colorado ZR2

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/