Primul teaser video al noului Rolls-Royce Cullinan arată ce dotare exclusivă va avea în portbagaj

Pe măsură ce sosirea noului Rolls-Royce Cullinan se apropie și în prezent au loc pregătirile finale, producătorul britanic de maşini de lux în această săptămână oferă o privire în ceea ce va fi, fără îndoială, cel mai bun.

Noul Rolls-Royce Cullinan va fi echipat cu cele mai neobișnuite scaune „spate” din întreaga clasă, care vor transforma mașina într-un loc de odihnă la aer liber. După spusele companiei, aceste scaune vor oferi întotdeauna „cele mai bune locuri din primul rând” pentru observare, de exemplu: a frumuseţilor naturii sau a copiilor jucăuși.

Toată construcţia este numită Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite. Două scaune pliabile din piele naturală împreună cu o mică masă care va servi drept suport pentru cocktail-uri, vor ieși automat dintr-un compartiment special a portbagajului după apăsarea unui singur buton. Poziţia acestora va fi întoarsă unul către celălalt, iar capacul portbagajului va servi drept o umbrelă de soare.

Dacă Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite va fi o dotare standard sau una opţională deocamdată nu se cunoaşte.

Rolls Royce Cullinan scaune spate 1

Amintim că primul SUV al mărcii va fi construit pe același șasiu ca şi cel al ultimei generații Phantom şi va fi oferit în două versiuni potrivit unor informaţii. Cea standard va avea o lungime de 5.5 metri, iar alta va atinge 6 metri datorită ampatamentului mărit.

Premiera noului Rolls-Royce Cullinan va avea loc în 2018 şi tot până la sfârşitul anului va începe producţia în serie.

Cmentariile sunt închise