(video) Cu 248 km/h de la Strășeni la Chișinău! Cât va mai continua goana după popularitate?

Tinerii din Republica Moldova par să nu învețe din greșelile altora. În ciuda accidentului rutier care avut loc în luna mai în centrul capitalei și a avut o mare rezonanță în societate, dar și a reacției imediate a poliției care a anunțat că intensifică prezența pe drumurile din țară și nu va tolera vitezomanii, unii continuă să meargă cu mare viteză și publică pe rețelele de socializare filmulețe cu “performanţa” pe care o ating.

De curând pe stories-urile de pe Instagram putea fi găsit și acest clip în care putem vedea cum o mașină rulează cu o viteză maximă de 248 km/h dinspre Strășeni spre Chișinău. În ciuda faptului că mergea cu o viteză atât de mare, tot șoferul a și filmat viteza pe care abia de o stăpânea: deci conducea cu o singură mână pe volan și asta la aproape 250 km/h!

Vă reamintim că această porțiune de drum nu este cea mai sigură și că în trecut pe acest tronson de drum au avut loc multe accidente rutiere soldate cu victime.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-in-moldova-devine-la-moda-publicarea-incalcarilor-pe-tiktok-iata-niste-depasiri-excesive-de-viteza/

https://autoblog.md/este-si-asta-o-problema-tot-mai-multi-soferi-tineri-apar-autoritari-in-traficul-din-chisinau/

https://autoblog.md/video-deja-e-revoltator-tineri-se-filmeaza-cum-merg-cu-viteza-prin-chisinau-si-mai-si-trag-din-arme-pe-fereastra/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/