(foto/update) Raionul Căușeni: Cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil blocat în zăpadă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #4) Potrivit unor surse ale ZdG, victimele sunt un bărbat în vârstă de 63 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani. Iar Studio-L Căușeni spune că au fost concubini.

Primarul satului Coșcalia Elena Eșanu afirmă că din informațiile pe care le deține persoanele aflate în mașină nu ar fi originare din localitate.


(update #3) Primele imagini de la fața locului. Mașina era complet acoperită de zăpadă!


(update #2) IP Căușeni are înregistrat incidentul și va reveni cu detalii.


(update #1) IGSU confirmă că descoperirea s-a făcut azi dimineață în jurul orei 8:00. Salvatorii au intervenit la fața locului pentru a debloca vehiculul și au găsit în interiorul acestuia două persoane fără semne de viață.


Cadavrele a două persoane au fost depistate într-un automobil care a derapat și a rămas blocat în nămeți, în această dimineață, în jurul orei 08:35, la intrarea în localitatea Coșcalia din raionul Căușeni.

PulsMedia.MD, citând surse apropiate anchetei, scrie că descoperirea macabră a fost făcută de un trecător. Acesta a alertat imediat poliția, dar și a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul celor două persoane.

Cauza preliminară a decesului ar fi că victimele s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în habitaclul vehiculului. Probabil s-a întâmplat în timp ce persoanele încercau să se încălzească pentru a nu îngheța, iar țeava de eșapament era sub zăpadă…

Am contactat IP Căușeni pentru o confirmare/infirmare a tragediei, însă deocamdată nu am primit un răspuns. Vom actualiza acest articol odată ce vom primi detalii oficiale.

Cmentariile sunt închise