Recall pentru noul Mercedes-Benz S-Class! Ce s-a întâmplat

Start cam cu stângul pentru noul Mercedes-Benz S-Class. După ce producătorul s-a lăudat cu peste 40.000 de comenzi din momentul lansării, iată că pentru W223 s-a anunţat primul recall din cauza unui defect “din fabrică”.

Acest lucru este cu atât mai surprinzător, cu cât S-Class este considerat în mod tradițional standardul de calitate și prestigiu al tuturor vehiculelor de producție în serie.

Potrivit Business Insider, circa 1.400 de noi Mercedes-Benz S-Class, care sunt deja în mâinile proprietarilor, ar putea fi afectate de campanie şi vor fi rechemate la nivel mondial din cauza riscului ridicat de funcționare defectuoasă a tijelor de direcție interne de pe puntea din faţă, ceea ce poate duce la probleme grave de control. Piesele vor fi înlocuite gratuit.

Daimler AG a trimis scrisori proprietarilor, îndemnându-i să viziteze imediat cele mai apropiate centre de service pentru reparații. Compania menţionează că piese cu specificaţii necorespunzătoare au fost instalate pe un lot de maşini şi acestea nu vor rezista mult la sarcini constante de conducere. Şi da, în acest caz, există riscul producerii unui accident rutier.

Componenta în cauză este livrată la fabrica Mercedes-Benz sub formă preasamblată și este montată direct pe maşină, gata făcută. Respectiv, vina o poartă furnizorul care a venit cu un feedback, nu producătorul, care şi-a cerut scuze pentru deranj.

Amintim că noul S-Class este produs din septembrie 2020 la Factory 56 din Sindelfingen (Germania), platforma înalt tehnologizată în care s-a investit o sumă generoasă de bani. Vezi aici cum arată la exterior şi interior.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-stiai-asta-doar-sistemul-audio-cea-mai-scumpa-optiune-din-noul-s-class-poate-costa-cat-o-alta-masina/
https://autoblog.md/video-este-clar-un-must-have-vezi-in-actiune-sistemul-optional-de-roti-directoare-spate-pe-noul-s-class/
https://autoblog.md/stiai-asta-suspensia-noului-mercedes-benz-s-class-poate-reincarca-sistemul-sau-hibrid-pe-drumuri-proaste/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/