Reduceri semnificative de preţ la carburanţi! Valabile de mâine în toată reţeaua LUKOIL

Reducerile de preţ la carburanţii comercializaţi în Republica Moldova continuă să se ţină lanţ, pe fundalul cotaţiilor internaţionale a unui baril de petrol. Vezi aici ce s-a întâmplat cu preţul barilului de petrol OPEC, WTI şi Brent în ultimele 24 de ore.

În context, compania LUKOIL, cea care deţine în prezent cea mai mare reţea de staţii de alimentare din ţară, anunţă despre noi reduceri de prețuri la toate tipurile de carburanţi pe care îi comercializează, asta după ce a făcut-o treptat în ultimele săptămâni şi chiar a afişat reduceri în weekend-ul de Paşti.

Astfel, LUKOIL Moldova anunță că în toată reţeaua sa de pe întreg teritoriul ţării, care este formată apropo din peste 100 de staţii, începând cu ziua de 22 aprilie 2020, toţi carburanţii vor fi mai ieftini cu un leu!

În particular vorbind, acest lucru înseamnă că după o perioadă îndelungată de timp, preţul unui litru de benzină Premium-95 va coborî sub 16 lei, în jurul a 15 lei şi 50 de bani litrul, în timp ce al unui litru de motorină sub 14 lei, în jurul a 13 lei şi 20 de bani!

Interesant mai este de menţionat că, chiar şi cea mai scumpă şi de calitate benzină cu cifră octanică 100, disponibilă pentru a fi cumpărată în reţeaua LUKOIL, va fi mai accesibilă – practic 16 lei litrul!

Dacă este să ne amintim bine, ultima dată când în Republica Moldova am avut preţuri aproximative cu acestea pentru benzina Premium-95 şi motorină, a fost în 2016!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/