Reportaj video: Cum a fost prezentat noul Land Rover Discovery 5 în Moldova

Noul Land Rover Discovery a fost întâmpinat cu multă căldură odată ce a ajuns în Republica Moldova. Iată că după ce am reuşit să îi facem o prezentare statică, importatorul oficial a organizat o adevărată sărbătoare cu ocazia apariţiei unui nou model în gamă.

Un exemplar al SUV-ului britanic a fost expus în weekend-ul care a trecut la showroom-ul Land Rover din Chişinău, acolo unde s-au desfăşurat două zile de uşi deschise, pentru ca orice doritor să poată face cunoştinţă cu modelul.

Zeci de clienţi, dar şi simpli curioşi nu au ezitat ca să-şi petreacă zilele de odihnă în a cunoaşte detalii şi a vedea pe viu una dintre cele mai frumoase maşini pentru familii. De asemenea, noul Land Rover Discovery pune la dispoziţie un arsenal întreg de funcţii şi sisteme care vin să ne spună că tot-terenul nu are nicio frică de off-road.

Îmbinând toate aceste calităţi, modelul este o alegere bună pentru cei care caută o maşină cu o gardă mare la sol, dar şi care să ofere o plăcere zilnică de condus în spatele volanului.

Amintim că prețul de start a unui Discovery 5 în Moldova cu motor pe benzină de 3.0 litri V6 și 340 de cai putere este de 53.500 de euro, în timp ce turbo dieselul 3.0 V6 ce produce 258 de cai putere începe de la 60.800 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/