Reportaj video: Skoda Kodiaq a fost prezentat în Moldova. Peste 100 de oameni l-au testat!

Unul dintre cele mai așteptate modele ale anului 2017 a ajuns în Moldova. Weekend-ul trecut Skoda a prezentat în țara noastră noul Kodiaq.

În total șase exemplare au fost expuse în showroom, două dintre care au putut fi testate de doritori. Cum a fost la eveniment vedeți din reportajul video de mai jos realizat de echipa AutoBlog.MD.

Skoda Moldova a ținut ca oaspeții să poată face cunoștință cu noul model în diferite versiuni de echipare, atât static, cât și în cadrul test drive-urilor programate.

De-a lungul celor două zile, mai bine de 100 de persoane au testat noul Kodiaq în versiunea pe benzină sau cea turbo diesel, iar numărul acestora este în creștere continuă din cauza interesului pe care l-a trezit noul Kodiaq clienților din Moldova.

În interiorul showroom-ului oaspeții au avut ocazia să admire cele patru exemplare Kodiaq, unul dintre care este în versiune de top cu majoritatea dotărilor opționale bifate și trei rânduri de scaune.

Atmosfera din timpul prezentării a fost una plăcută și relaxantă. Mulți dintre oaspeți au venit să vadă noul Kodiaq împreună cu familia, semn că acest model este privit ca un favorit de către familiști.

În plus, toată lumea a putut admira nu doar noul Kodiaq, dar și întreaga gamă de automobile și accesorii Skoda. Cei mai interesați și-au configurat modelul dorit în zona special amenajată a showroom-ului.

Noul Kodiaq are un preț de start în Moldova de doar 17.950 de euro!

Staţi aproape pentru că urmează să-l ducem pe “urs” chiar astăzi la un test drive în unul dintre locurile pitoreşti ale Moldovei.

Află toate detaliile despre maşină: (foto/video) Premieră mondială: Skoda Kodiaq

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/