Rusia: Un minor de 15 ani a lovit două maşini de poliţie, a fugit, însă ulterior s-a predat. Patru poliţişti au ajuns la spital

În Ingușetia, o republică mică autonomă din Federația Rusă din zona Caucazului, vecină cu Cecenia, un tânăr automobilist a pus pe jar poliţia locală.

În vârstă de 15 ani şi urcat la volanul unui Porsche Cayenne, acesta a încercat să se ascundă de oamenii legii şi chiar a lovit două maşini de patrulare după ce s-a văzut urmărit pentru că a trecut la roşu. Drept rezultat au avut de suferit patru ofiţeri.

FOTO: vk.com

Situaţia a avut loc în seara zilei de 28 octombrie, într-o suburbie a oraşului Nazran. Poliția a încercat să oprească SUV-ul, dar șoferul nu s-a conformat somaţiilor, s-a întors și în acel moment a lovit mașinile de patrulare, o Lada Granta și o Skoda Octavia, după care a fugit tot la volan fiind. Patru polițiști au fost răniți şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Ofensaţi într-un astfel de mod, poliţiştii au organizat urmărirea produsului de mare viteză a firmei lui Ferdinand Porsche, numit în cinstea capitalei Guyanei Franceze. Planul „Interceptare” a fost introdus”, se menţionează într-un comunicat de presă al inspectoratului local.

Către miezul nopţii, adolescentul însuși a venit la poliție şi s-a predat. Acesta le-a mai spus angajaţilor MAI că maşina pe care o conducea avea numere de înmatriculare care nu-i aparţin. Automobilul, cu plăcuţe înregistrate pe numele unei femei din Beslan, a fost dus la parcarea specială după ce tânărul le-a arătat polițiștilor unde l-a lăsat.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-a-ajuns-popular-fara-sa-vrea-un-tanar-din-rusia-si-a-facut-in-doar-cateva-ore-un-jiguli-care-a-atras-si-atentia-politiei/
https://autoblog.md/numar-de-incalcari-record-in-contul-unui-sofer-din-rusia-562-in-putin-peste-jumatate-de-an/
https://autoblog.md/video-inspirati-de-fast-furious-intr-un-sat-din-rusia-s-a-furat-un-bancomat-cu-un-cablu-si-o-masina/

Cmentariile sunt închise