S-a jucat de-a şoferul. Un minor din raionul Teleneşti a răpit un Sprinter şi a murit în el

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Şeful IGP a declarat într-un briefing de presă că proprietarul Mercedes-ului nu se află în ţară, însă fratele său a confirmat spargerea garajului şi răpirea maşinii.


Un accident rutier cu adevărat înfiorător s-a produs în seara zilei de ieri, în jurul orei 22:10, în apropiere de localitatea Corlăteni din raionul Rîșcani. Un adolescent în vârstă de 16 ani şi-a pierdut viaţa după ce ar fi decis să se joace de-a şoferul.

Minorul, originar din satul Cîșla din raionul Telenești, conducea un Mercedes-benz Sprinter. Deplasându-se în direcţia raionului Edineţ, la un moment dat nu s-a isprăvit cu conducerea, a ieşit pe contrasens, a lovit lateral o Skoda, după care a intrat într-un copac de pe acostament. Acesta a decedat pe loc!

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima ar fi răpit autovehiculul tocmai dintr-un garaj din satul Corjeuți, raionul Briceni. Poliția cercetează în continuare cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, părinții sunt îndemnați repetat să-și supravegheze copiii, monitorizându-le activitățile permanent, pentru a-i proteja de eventuale pericole!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/