Se anunţă suspendare de trafic pe mai multe străzi din capitală şi se anticipează circulație dificilă din cauza unui protest

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în capitală, generate de reparaţia unor străzi. În perioada 28 noiembrie – 12 decembrie, inclusiv, se suspendă parțial traficul rutier pe strada Albișoara, pe banda extremă dreapta, direcția spre bulevardul Grigore Vieru (sub pod).

Tot de astăzi și până la 11 decembrie, se suspendă traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins A. Pușkin și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni. Iar în perioada 29-30 noiembrie, inclusiv, în intervalul de timp 10:00-14:00, se suspendă traficul rutier pe strada V. Dokuceaev, tronsonul cuprins între șoseaua Hîncești și strada Gh. Asachi.

Toţi conducătorii auto sunt îndemnați să evite zonele respective, să se conformeze cerințelor polițiștilor de patrulare și să-și respecte colegii de trafic.


Astăzi, 28 noiembrie, la ora 13:00 este preconizată o nouă întrunire organizată de reprezentanții unui partid politic. Aceștia anunță că întrunirea se va desfășura în fața Procuraturii Generale.

Poliția va fi la datorie pentru a asigura ordinea și securitatea publică, dar și circulația rutieră, în contextul în care evenimentul are loc într-o zi de muncă, la o oră cu trafic intens pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală.

Se solicită cetăţenilor (pietoni și conducători auto) să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică și să respecte indicaţiile forţelor de ordine. Se va depune tot efortul întru evitarea disconfortului participanților la trafic și al locuitorilor capitalei.

Cmentariile sunt închise