Şoferul care a lovit tânăra pe viaduct. Pedeapsa pe care o riscă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dosarul penal deschis în cazul accidentului de pe viaduct, pe numele lui Gheorghe Begu, şoferul care a lovit tânăra ce şi-a pierdut membrele inferioare, a fost expediat în Procuratura municipiului Chișinău, potrivit unor informații din spațiul media.

În dosar au fost consemnate acțiunile de urmărire penală cu propunerea de punere sub învinuire și întocmirea rechizitoriului in privința conducătorului auto in comiterea infracțiunii prevăzute de articolul 264 alineat 3 litera A al Codului Penal al RM și trimiterea cauzei penale in judecată.

Violina Moraru, responsabilă de comunicare cu mass-media al PG, a confirmat pentru AutoBlog.MD parvenirea cauzei la Procuratura mun. Chișinău, în temeiul art.289 din Codul de procedură penală, cu propunerea de întocmire a rechizitoriului și expedierea a cauzei penale în instanța de judecată. Prin urmare, procurorul urmează să emită o soluție pe caz în termenul legal de cel mult 15 zile.

Urmează să vedem ce decizie va lua instanţa de judecată, deşi nu se exclude ideea că Begu ar putea fi condamnat la închisoare pe un termen minimal sau chiar cu suspendare, dacă tot şi-a recunoscut vina, a colaborat cu anchetatorii şi dacă anterior nu a mai fost judecat contravenţional/penal.

Participă la un sondaj:

Cmentariile sunt închise