Soroca: Un tânăr de 24 de ani a murit după ce ar fi fost lovit de un VW Passat. Cine era la volan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online a apărut o informație, precum că un tânăr de 24 de ani a murit în noaptea zilei de duminică, în secția reanimare, după ce a căzut și s-a lovit cu capul de asfaltul de pe o stradă din oraşul Soroca, probabil fiind în stare de ebrietate.

IGP a venit cu o reacţie şi a declarat că tânărul depistat inconștient nu s-a dezechilibrat singur, ci ar fi fost lovit de un automobil, al cărui şofer a șters putina.

În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii din Soroca au stabilit că, în jurul orei 18:00, un tânăr de 22 de ani, la volanul unui Volkswagen Passat, ar fi accidentat bărbatul care zăcea fără cunoștință la sol.

După comiterea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei, însă la scurt timp acesta a fost identificat și reținut pe un termen de 72 de ore.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de circulație care a dus la decesul persoanei și părăsirea locului accidentului rutier, iar suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/