Auto Inspect: Record pentru stratul de chit, aplicat după un accident

Procesul de inspecţie a automobilelor rulate trebuie să implice de regulă, obligatoriu, şi o revizuire atentă a caroseriei – elementul central prin care se poate descoperi cel mai uşor dacă un vehicul a fost avariat sau nu. De acest lucru se ocupă inclusiv băieţii de la Auto Inspect care, recent, au verificat la solicitare un Mercedes-Benz B-Class.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Ce s-a descoperit deci în urma folosirii unui aparat profesionist de măsurare a stratului de vopsea? Aproximativ jumătate de centimetru de chit! Jumătate (4.6 mm) când norma trebuie să fie de doar 0.12 mm! De aici şi concluzia că automobilul a suferit cândva un accident lateral în partea frontală stângă, iar stratul consistent de chit a fost necesar pentru ascunde urmările grave.

Vânzătorul, fiind întrebat dacă ştia despre cele descoperite (despre accident şi reparaţii), a oferit un răspuns negativ, acesta fiind şi un motiv de neîncredere.

Vezi şi: (video) Moldova: A lovit o maşină cu un ciocan şi a rămas şocat de rezultat

Vezi şi: (foto) Un FIAT plin de surprize. Ce a descoperit Auto Inspect în cadrul unei noi verificări

Vezi şi: (foto) Util şi rapid. Cum a fost ajutat un tânăr şofer din Chişinău să-şi găsească Maşina Potrivită

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/