(foto) Util şi rapid. Cum a fost ajutat un tânăr şofer din Chişinău să-şi găsească Maşina Potrivită

Un proaspăt şofer din Chişinău, pe nume Dumitru, a ajuns de curând în situația de a-şi cumpăra primul său automobil. Își luase permisul doar cu o lună înainte de a apela la Auto Inspect, pentru că decizia de a căuta de sine stătător o maşină bună, într-o perioadă a vieţii când nu ai prea multă experiență cu acestea, se poate dovedi un proces destul de complicat.

În acestă ordine de idei, nu a stat mult pe gânduri și a ales programul Mașina Potrivită, oferit de Auto Inspect.

Misiunea băieţilor de la Auto Inspect a fost să găsească, la comandă, un Ford Fusion cu motor pe benzină, la mâna a doua şi la un preţ accesibil. În total au fost verificate cinci exemplare până a fost găsit cel din imagini, al cincilea, cel mai potrivit condiţiilor solicitate.

Mașina a fost produsă în anul 2008. Uimitor, dar toată vopseaua de pe caroserie îi este cea din uzină. A fost importată de curând din Germania.

Dumitru s-a ales până la urmă cu un automobil bine păstrat și în stare tehnică OK. “Îi mulțumim că ne-a ales pe noi!”, se arată în mesajul Auto Inspect.

Dacă eşti şi tu în căutarea Maşinii Potrivite, nu ezita să apelezi la serviciile Auto Inspect, care, în timp rapid şi util, te vor ajuta să îţi îndeplineşti un vis. Pentru mai multe detalii despre Auto Inspect accesați pagina de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160!

Vezi şi: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/