(foto) Şi aşa ceva există! O Toyota Auris “doi în unul” a fost descoperită de Auto Inspect

Dacă nu ne mai miră maşinile cu accidente camuflate şi odometre modificate, care se pot găsi pe piaţa celor rulate din Republica Moldova, atunci trebuie să ne pună în gardă şi cazuri de acest gen. De ce? Pentru că astfel de şmecherii sunt mai greu de depistat, iar un simplu automobilist, care nu are un ochi ager şi vrea cât mai repede să-şi dea banii în schimbul unui model dorit, la sigur v-a trece cu vederea peste asta sau nu-şi va pierde timpul să caute toate secretele. Iată pentru ce şi există servicii ca Auto Inspect!

De curând a fost verificată de băieţii de la Auto Inspect, la solicitare, o Toyota Auris și ce să vezi – partea-i posterioară era preluată şi ataşată de la o altă Toyota Auris! S-a încercat a se ascunde bine “ieşirea din situaţie”, însă nu a fost să fie!

Frauda s-a observat foarte simplu: în zona acoperișului, aflată deasupra banchetei pasagerilor spate, exista o linie nu tocmai uniformă care ducea spre ușa posterioară din stânga.

După ce s-a măsurat grosimea stratului de vopsea, doar pe un perimetru foarte mic s-au depistat straturi de peste 1 mm grosime. Aproape aceleași cifre dispozitivul le-a arătat la nivelul pragurilor din zona pasagerilor spate. De altfel, chiar și sudura din fabrică lipsea, odată ce s-a privit mai atent.

Prin urmare, se poate constata că acest automobil a fost implicat cel mai probabil într-un accident rutier grav, în urma căruia i-a fost afectată serios partea posterioară. Iar pentru că reparația ar fi costat prea mult sau era foarte dificilă de realizat, s-a decis sudarea unui spate nou (în sens că străin), preluat de la alt exemplar.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-145000-in-loc-de-248000-km-si-asta-nu-e-tot-problemele-unui-golf-vi-verificat-de-auto-inspect/

https://autoblog.md/auto-inspect-aveti-grija-ce-procurati-un-accident-puternic-suferit-de-un-renault-depistat-la-timp/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/