Strigător la cer! Doi tineri au încercat să sustragă bicicleta amplasată în centrul capitalei în memoria lui Valerian

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi indivizi au încercat să sustragă bicicleta amplasată în capitală în memoria tânărului biciclist decedat într-un accident rutier produs lângă Stăuceni, însă planul le-a fost zădărnicit. Amintim că acest simbol-monument a fost legat cu un lanţ de un stâlp de lângă PMAN chiar de curând, în ziua de sâmbătă când s-a desfăşurat marşul-protest organizat de Alianţa Biciclete Chişinău.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 6 martie, în jurul orei 4:40, când un carabinier din cadrul unității militare 1002 a DR Centru a IGC, aflat în misiunea de pază și protecție la un obiectiv diplomatic din centrul capitalei, a observat două persoane de gen masculin care încercau să sustragă bicicleta amplsată în fața Liceului Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi” de pe strada Puşkin.

Carabinierul a reacționat imediat și tinerii au fost reținuți. La fața locului a fost solicitat un echipaj de carabinieri care a preluat băieţii de 17 și respectiv 18 ani și i-a transportat la IP Centru pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/