SUA: Un urolog şi-a conectat cabinetul său medical la un Rivian pentru putea realiza o operaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieşire din situaţie mai neobişnuită. Un medic din SUA a anunţat printr-o postare pe Twitter că ar fi efectuat cel mai probabil prima operație chirurgicală din lume cu ajutorul unei maşini electrice, una marca Rivian.

Urologul Christopher Young a folosit priza din bena unui pickup R1T pentru a-şi putea asigura cu energie cabinetul dintr-o clinică din Texas după ce aceasta a rămas fără curent. 

Operația nu a fost una urgentă, însă pacientul a venit pentru o vasectomie şi nu a dorit să facă o reprogramare. În condițiile penei de curent care a apărut brusc, un angajat al clinicii i-a sugerat lui Yang să-i folosească mașina electrică ca sursă de energie. 

După ce a primit acordul pacientului, care nu a vrut să piardă timpul, medicul a conectat un electrocoagulator și un mic ventilator la prizele pickup-ului folosind un prelungitor. Operația a decurs cu succes. 

R1T, disponibil pe piaţă din 2021, vine cu patru prize complete de 110 V. Două dintre ele se găsesc în benă, iar alte două în cabină. 

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/