Suntem peste 35.000 pe YouTube! Canalul AutoBlog.MD crește din ce în ce mai mult

Recent am celebrat publicarea a 10.000 de articole pe AutoBlog.MD de la fondarea acestui proiect şi iată că avem un nou motiv de sărbătoare! În nici trei luni de zile, comunităţii noastre de pe Youtube i s-au alăturat alţi puţin peste 5.000 de oameni, numărul total ajungând astăzi la 35.026!

Numărul impresionant de abonaţi s-a datorat în mare parte reportajelor noastre captivante, dar şi test drive-urilor, realizate atât cu maşini noi, cât şi second hand, toate în limba română pentru un public de câteva milioane de internauţi care o cunosc.

Doar în luna martie am avut o creștere cu peste 2.100 de abonați, iar în total, toate filmulețele de pe canal au ajuns să aibă peste 11 milioane de vizualizări!

Un succes deosebit l-am atins în această perioadă, datorită materialelor realizate din cadrul Salonului Auto de la Geneva, la care am participat acum o lună, reacţiile celor care ne urmăresc fiind pe măsură: peste jumătate de milion de vizualizări.

Cifra ne demonstrează încă o dată că există un interes sporit pentru maşinile noi lansate pe piaţă şi respectiv despre cum se dezvoltă toată această industrie.

Vezi şi: Reportajul special cu singurul Audi RS 6 Performance Sedan ne-a adus un record de vizualizări pe YouTube

Ţinem să vă mulţumim vouă tuturor în primul rând pentru acest succes şi pentru că apreciaţi ceea ce facem. Nu ezitaţi să mai vizitaţi canalul nostru de Youtube, să vizualizaţi materiale pe care poate încă nu le-aţi văzut şi să le împărtăşiţi prietenilor, dar şi să participaţi activ în comentarii alături de alte câteva sute de persoane care o fac activ, creând astfel o platformă de comunicare şi de exprimare a părerilor.

După cum am mai menţionat, nu uitaţi să vă abonaţi la canal! Dacă nu aţi făcut-o încă, click direct pe banner-ul de mai jos şi ulterior apăsaţi un clopoţel pentru activarea notificărilor despre orice material video nou care este apare. Staţi aproape!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/