Surpriză în lumea auto! Designerul Skoda trece la BMW

Compania BMW a ales un nou specialist în design care se va ocupa de modelele mărcii BMW. Acesta este fostul designer-şef al Skoda, Jozef Kaban.

Slovacul îl va înlocui în funcţie pe Karim Habib care a plecat din proprie iniţiativă, iar BMW i-a mulţumit respectuos pentru munca depusă.

În acelaşi timp, de cum vor arăta modelele BMW M şi cele din familia i, va răspunde Domagoj Dukec. Acesta lucrează la BMW din 2010 şi s-a ocupat de formele exterioare a câtorva modele din gamă, inclusiv şi din linia BMW i.

Kaban şi Dukec se vor subordona direct designerului-şef superior al tuturor companiilor care aparţin concernului BMW – Adrian van Hooydonk.

Cât despre Karim Habib, acesta a ocupat postul de designer-şef al mărcii BMW din anul 2012. Cel mai probabil noul său loc de muncă va fi la un constructor auto, însă deocamdată nu se cunoaşte care este acesta.

Mai precizăm că înainte de venirea sa la BMW, Jozef Kaban s-a ocupat de designul mai multor modele din companiile care aparţin concernului Volkswagen. În mod particular, acesta s-a ocupat de formele unor modele ca: Skoda Octavia, Skoda Kodiaq şi Skoda Superb, a lui Volkswagen Lupo şi chiar al hipercarului Bugatti Veyron.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/