Surse: Lansarea noului Corvette se amână iar? Este atât de puternic încât i se deformează caroseria

Noul Chevrolet Corvette C8 a fost făcut atât de performant, încât i se poate deforma corpul! În presa auto americană au apărut informaţii precum că producătorul se consultă cu jurişti despre riscurile introducerii unei astfel de maşini pe piaţă.

FOTO: motoring.com.au

Potrivit aşa-zișilor insideri, premiera noului Chevrolet Corvette este amânată din nou, dar de data aceasta din cauza problemelor cu deformarea caroseriei. Versiunea de top a sportivei cu motor montat central s-a dovedit a fi atât de puternică încât la sarcini mari de funcţionare capacul de sticlă care acoperă compartimentului motorului se sparge.

Cea mai extremă versiune a noii generații Corvette va fi echipată cu un propulsor V8 cu două turbo compresoare. Puterea totală generată prognozată este de 900-1.000 de cai putere minim. Anume astfel de motoare sunt instalate pe prototipurile de teste și acestea s-au dovedit a fi prea puternice, cauzând şi deformarea structurală a cadrului spaţial de aluminiu.

Vezi şi: (video) Supercarul misterios pe care îl pregăteşte Chevrolet a ajuns pentru prima dată pe Nurburgring

Aceleaşi surse mai vorbesc despre o dinamică “înfricoșătoare” a modelului și că General Motors se consultă cu avocații dacă se merită lansarea unui astfel de monstru pentru a circula pe drumurile publice.

În decembrie anul trecut au existat informații că sistemul electric al noului Corvette nu face față cu sarcinii mari și singura soluție este reproiectarea completă. Acest lucru poate dura aproximativ șase luni de zile, motiv pentru care termenul de lansare programat a fost amânat din nou, iar acum se pare că a apărut o altă problemă.

Conform zvonurilor, noul Corvette va fi numit Manta Ray (Diavol de Mare, peşte (în prezent i se spune Stingray)), va avea un complex de aerodinamică activă cu praguri mobile, un spoiler și supape în prize de aer, precum și o suspensie cu sistem de ridicare, capabilă să schimbe centrul de presiune aerodinamică.

Iată versiunea sa de curse care la fel este testată activ:

Sursă: The Drive

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/