(video) Lăcomia strică omenia! După ce au reușit să sustragă 120 de litri, patru tineri din Orhei au decis să fure o tonă de motorină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii și procurorii din Orhei anunță despre reținerea a patru tineri, toți în vârstă de 21 de ani, fiind suspectați de comiterea mai multor furturi. DACĂ se vor găsi vinovate atunci riscă amendă de până la 67.500 lei sau până la patru ani de închisoare.

Ce au făcut? În noaptea de 12 ianuarie, aceștia au pătruns pe teritoriul unei parcări din orașul Orhei, acolo unde staționau mai multe autocamioane și din rezervoarele cărora au sustras 120 de litri de combustibil.

Ulterior au observat într-o clădire aflată în construcție mai multe aparate de aer condiționat. Prin forțarea geamurilor au pătruns în interior și au sustras 10 unități în valoare totală de 91.800 de lei.

Polițiștii au mai stabilit că, a doua zi, tinerii au sustras din rezervoarele altor autocamioane, staționate la o stație PECO din același raion, o tonă de motorină!

În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate obiectele, dar și o parte din combustibilul sustras, cealaltă parte reușind să o vândă.

Cmentariile sunt închise