Termenul livrărilor noului Nissan GT-R50 by Italdesign se mută pentru că nu s-a găsit numărul necesari de clienţi

Deşi anterior s-a comunicat că livrările maşinii vor începe din 2019 și vor continua până în 2020, Nissan anunţă acum că mută acest termen. Motivul principal este că încă nu s-a găsit numărul necesar de clienţi pentru ediţia limitată GT-R50 by Italdesign, gata să cheltuie minim 990.000 de euro fără taxe şi opţiuni.

Primul exemplar gata făcut pentru a fi transmis unui client va fi prezentat public la Salonul Auto de la Geneva în martie 2020, înainte ca livrările să înceapă spre sfârşitul anului viitor.

Cererea clienților pentru versiunea de serie a autoturismului a fost puternică, cu un număr semnificativ de precomenzi şi depozite deja procesate, iar cei care vor avea o maşină sunt deja în proces de selectare a specificațiilor personale pentru vehiculele lor. Acest lucru va face ca mașina deja limitată – la doar 50 de exemplare – să fie și mai atractivă pentru colecționari. Un număr limitat de rezervări pentru modelele rămase sunt încă disponibile.

Fiind încă necesară certificarea şi omologarea modelului pe toate piețele relevante, clienții se pot aștepta să se afle la volanul acestui Nissan GT-R50 personalizat de Italdesign abia între sfârșitul anului 2020 și sfârșitul anului 2021. Fiecare automobil va fi dotat cu un propulsor V6 twin-turbo de 3.8 litri, asamblat manual şi tunat de NISMO, care produce 720 de CP şi 780 Nm de cuplu.

Nissan a colaborat cu atelierul Italdesign din Torino pentru a crea această maşină pe baza celui mai nou Nissan GT-R NISMO, pentru a comemora 50 de ani de la apariţia brandului GT-R în 2019 și a Italdesign în 2018.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/