(video) Adio, Mercedes-AMG GT!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mașinile sport Mercedes-AMG GT îşi trăiesc ultimele zile pe liniile de producţie, scrie Motor.es. Compania a încetat deja să mai accepte comenzi pentru acestea, ele fiind eliminate din configuratoarele online europene cel puţin, acum asamblându-le doar pe cele rezervate anterior. În luna decembrie a acestui an vor intra oficial în istorie!

Amintim că modelul Mercedes-AMG GT a debutat în 2014 și a devenit o interpretare mai modernă a predecesorului SLS AMG. În locul unui V8 natural aspirat de 6.2 litri a fost introdus un V8 biturbo de 4.0 litri mai compact, iar această unitate în diferite versiuni a fost instalată pe toate maşinile stradale din familie.

Punctul culminant al evoluției modelului a devenit noul Mercedes-AMG GT Black Series, un supercar dotat cu acelaşi propulsor, însă din care s-a reuşit extragerea a tocmai 730 de CP! Conform tradiției Mercedes-AMG, lansarea versiunii Black Series este un semn sigur că perioada de existenţă şi producţie a maşinii se apropie de final.

Un înlocuitor parțial pentru mașinile sport AMG GT va fi noul Mercedes-AMG SL, a cărui premieră ar trebui să aibă loc în următoarele zile sau săptămâni, dar până la sfârşitul anului curent. Viitorul SL va intra complet în gama AMG, va deveni mai ușor decât predecesorul său, va purta un acoperiș moale, va dispune de tracțiune integrală și un al doilea rând de scaune (deși nominal). Interiorul său, apropo, a fost deja oficial dezvăluit.

Interesant este de remarcat că aceste automobile de performanţă au putut fi comandate pe cale oficială şi în ţara noastră, însă de când a devenit disponibil acest lucru nimeni nu a îndrăznit să o facă. Iată care era lista de preţuri, versiunea Black Series fiind cel mai scump Mercedes-AMG disponibil pentru Moldova vreodată 321.390 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/