(video) Noul Mercedes-AMG SL îşi arată interiorul în detalii

Primul 300 SL Roadster este una dintre cele mai renumite maşini din industria auto. Interiorul său minimalist și de înaltă calitate i-a inspirat pe designeri să îl creeze pe cel din noul Mercedes-AMG SL.

Pentru urmaşul modern al modelului legendar s-a creat un amestec de geometrie analogică și lume digitală – numit “hyperanalogue”. Un bun exemplu în acest sens este grupul de instrumente complet digital, care este integrat într-un vizor tridimensional.

Caracteristici cheie:

  • Noul roadster va combina luxul cu sportivitatea la interior.
  • Configurația de locuri 2+2 revine pentru prima dată după 1989, când a existat modelul Mercedes-Benz SL în caroserie R129.
  • Mercedes-Benz spune direct că locurile posterioare din noul SL sunt dedicate pasagerilor cu o înălţime care nu depăşeşte 1.5 metri!
  • Dacă nu este nevoie de scaunele suplimentare, un deflector poate proteja ocupanţii scaunelor frontale din spatele gâtului. Sau al doilea rând de scaune poate fi folosit ca spațiu suplimentar de depozitare pentru a găzdui o geantă de golf, de exemplu.
  • Gama largă de huse diferite pentru scaunele sport sau de performanță (opționale pentru toate variantele), cu tetiere integrate în spătar, reflectă, de asemenea, gama de echipamente orientate spre confort şi unele orientate spre performanță. Clienții pot alege din piele Nappa single sau în două tonuri, piele Nappa STYLE deosebit de elegantă cu cusături sub formă de romburi sau combinația sportivă de piele Nappa cu microfibră DINAMICA RACE și cusături de contrast în galben sau roșu.
  • Panoul de bord simetric este proiectat ca o aripă sculpturală, puternică și structurată într-o secțiune superioară și inferioară. Un punct culminant îl reprezintă cele patru deflectoare de ventilație sub forma unor turbine, nou dezvoltate şi galvanizate. Suprafețele lor se îmbină în panoul de instrumente sub formă de cupole puternice. Iar secțiunea inferioară a panoului de bord evoluează fluid din consola centrală, conectând perfect cele două elemente.
  • Ecranul LCD de înaltă rezoluție de 12.3 inci, care stă în spatele volanului, nu este proiectat pentru a fi de sine stătător, ci e integrat într-un vizor de înaltă tehnologie. Acest lucru previne reflexiile cauzate de lumina soarelui. Panoul de bord poate fi pe larg personalizat.
  • Centrul funcțional și vizual al consolei centrale este panoul metalic care străpunge suprafețele din piele din față și din spate. Realizat stilistic sub forma prizei de admisie NACA, acesta poartă genele modelor AMG GT și GT 4-Door Coupe, devenind astfel un element stilistic AMG distinctiv în interior.
  • Monitorul de control a sistemului multimedia este poziţionat vertical şi măsoară 11.9 inci. Pentru a evita reflexiile cauzate de lumina soarelui atunci când se va conduce cu acoperişul dat jos, acest ecran poate fi reglat electric într-o poziție mai verticală. Formatul său portret oferă avantaje clare, în special pentru navigație, precum și mai mult spațiu ergonomic. Ecranul tactil plutește între cele două deflectoare centrale ca un contrast digital cu elementele de design emotiv.
  • Similar cu consola centrală, suprafețele din uși se dezvoltă, de asemenea, fluid din panoul de instrumente. Rezultatul este un gradient accentuat cu nişte cusături decorative care încadrează întregul interior și trece pe lângă deflectoarele laterale. Centrul ușii este conceput ca o topografie senzuală stratificată. Mânerul este, de asemenea, proiectat în același mod ca și consola centrală și este o altă caracteristică atrăgătoare.
  • Difuzoarele sistemului audio Burmester de înaltă calitate, realizate cu o “plasă” de protecţie din metal real, sunt integrate în uși.
  • Un anumit conținut funcțional și structura de operare a sistemului MBUX de a doua generație corespund celor din noul S-Class. Acestea au fost completate sau înlocuite pe scară largă de conținut și vizualizări specifice AMG. Acest lucru face ca noul SL să fie extrem de independent în ceea ce privește comunicarea și informarea.
  • Un head-up display opţional contribuie la o conducere relaxată, deoarece șoferul nu trebuie să-și ia ochii de la drum. Afișează indicii și acțiuni relevante tridimensional în situația reală de conducere și împrejurimi. Acesta include şi câteva teme, fiecare potrivite afișajul activ din panoul de bord.
  • În funcție de echipament sau de gustul personal, Ambient Light încadrează interiorul exclusivist în 64 de culori diferite.

Premiera publică a noului model ar putea avea loc la Salonul Auto Internaţional de la Munchen din septembrie, însă cea digitală mai devreme.

Vezi şi: (foto) Caroseria noului Mercedes-AMG SL cântărește doar 270 de kilograme

Vezi şi: (foto) Mercedes-Benz arată de sine stătător imagini spion oficiale cu noul SL

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/