Tesla Model S va fi o maşină de colecţie! “Trebuie cumpărate cât se mai produc”

Tesla Model S va fi în viitor o maşină de colecţie şi trebuie cumpărată cât încă se mai produce! Aceasta este noua prezicere a fostului vice preşedinte al concernului General Motors Bob Lutz.

Expertul a făcut declaraţia în contextul în care există o probabilitate ca producătorul de electromobile să falimenteze până în 2020.

FOTO: gas2.org

Chiar dacă Tesla Model S este o maşină preferată, Lutz a declarat:

“Peste vreo 25 de ani oamenii îşi vor aduce aminte despre Model S ca fiind prima maşină electrică care nu numai că arăta foarte bine, ci şi rula foarte rapid. Aceeaşi oameni vor mai spune cu regret: “Ce păcat că Tesla a falimentat”, a spus veteranul industriei auto în vârstă de 85 de ani.

Omul de afaceri le-a mai recomandat colecţionarilor să cumpere electromobilul cât încă se mai produce.

“Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, nu şi-a pus iniţial scopul că veniturile trebuie să fie mai mari decât costurile… Atunci când pierzi în permanență banii, nu conduci o companie auto care va avea succes. Deocamdată nu văd nimic la orizont care va remedia acest lucru, astfel încât celor dintre voi, care sunteţi interesați de mașini pentru colecţie, vă sugerez să cumpărați un Model S cât timp mai sunt încă disponibile”.

FOTO: mirocars.com

În acelaşi timp, fostul preşedinte GM spune că Tesla Model S nu are concurenţi reali.

“Un Model S, în special cu upgrade-urile de performanță, este unul dintre cele mai rapide în materie de accelerare, unul dintre cele mai manevrabile şi unul dintre cele mai bune sedanuri la capitolul frânare. Timpii de accelerare vor bate orice automobil exotic european de 350.000 de dolari”.

Vezi şi: Interviu cu fondatorul Tesla Club Rusia: Adevărul despre maşinile electrice produse de firma din SUA

Bob Lutz este cunoscut în presa auto pentru că o dată s-a întâmplat să critice Tesla. Anul trecut acesta a dat asigurări că Tesla nu generează profit şi în aceste condiţii puţin probabil ca să ajungă să supraviețuiască până în 2019. Din cauza sumelor enorme de bani cheltuiţi, prin precomenzile pentru camionul Tesla Semi şi noul Tesla Roadster se încearcă strângerea de fonduri suplimentare.

În prezent valoarea pe piaţă a companiei Tesla este de 58.7 de miliarde de dolari.

Vezi şi: (video) „Tesla va falimenta până în anul 2019 pentru că nu are un sos secret!” Iată cine a spus asta

Sursă: Los Angeles Times

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/