Tirajul noului GMC HUMMER EV Edition 1 s-a epuizat în doar o oră

Tirajul noului GMC HUMMER EV Edition 1 s-a epuizat în doar o oră! Este vorba despre cel care poate fi rezervat pentru întreg anul 2021.

Asta înseamnă că la momentul de faţă şi până în toamna anului 2021, atunci când vor începe livrările ediţiei speciale de start, precomenzi practic nu mai pot fi făcute!

Vă puteţi convinge de asta prin a vedea site-ul oficial de rezervări al GMC, acolo unde se menţionează că modelul de ediţie specială de start nu mai este disponibil. Precomenzile sau înregistrarea în rând i-a costat pe cei interesaţi, inclusiv de această maşină, doar 100 de dolari!

Deocamdată nu se ştie exact câte exemplare de ediţie specială a pus la dispoziţie producătorul american, însă se cunoaşte că această versiune este şi cea mai scumpă, preţul de start minim fiind de 112.595 de dolari în SUA!

“Dacă doriți să fiți adăugat la lista de așteptare a Edition 1, vă rugăm să rezervați o altă versiune și să daţi clic pe caseta respectivă din formularul de rezervare, iar noi vă vom notifica dacă un pickup GMC HUMMER EV Edition 1 va deveni cumva disponibil”, se arată într-un mesaj al companiei.

Practic, se mai poate aplica pentru Edition 1 în teorie, însă doar cu confirmarea că veţi plăti extra pentru produsul final în cazul în care cineva îşi anulează precomanda şi se eliberează un loc în rând.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/