Toyota anunţă lista premierelor sale de la Salonul Auto de la Geneva, printre care şi noul Auris

0

O premieră mondială la cea de-a 88-a ediţie a Geneva International Motor Show (6-18 martie), a treia generație Auris are un design exterior mai dinamic și cu un sistem de propulsie hibrid nou, bazat pe un motor pe benzină de 2.0 litri, va marca debutul strategiei „dual hybrid” a mărcii.

toyota auris teaser

De asemenea, Toyota va marca debutul mondial al modelului actualizat AYGO. Compacta, nu numai că are un design frontal mai tineresc și mai distinctiv, dar caracteristicile îmbunătățite ale performanței și ale manevrabilității îl fac și mai distractiv de condus.

Vezi şi: (foto) Premieră europeană: Micuţul Toyota AYGO trece printr-un facelift

Sub viziunea „O mai bună mobilitate pentru toți”, Toyota va prezenta designul și ingineria pe care o explorează pentru a maximiza potențialul viitoarelor vehicule electrice pe baterii (BEV), vehiculelor electrice cu celule de combustie (FCEV), cele cu sisteme de conducere autonomă și inteligență artificială (AI) .

Folosind pe deplin capacitățile autonome de conducere și AI, seria Concept-i este o familie de trei BEV-uri, fiecare dintre ele proiectată pentru a satisface nevoile diferitelor tipuri de utilizatori în medii de conducere variate.

Vezi şi: (foto/video) CES 2017: Toyota Concept-i are inteligenţă artificială

Vom mai fi martori şi a premierei europene a conceptului TOYOTA FINE-Confort Ride, o maşină care ne va demonstra modul în care tehnologia FCEV poate fi dezvoltată pentru a produce o nouă formă spațioasă de habitaclu premium cu un aspect flexibil.

Vezi şi: (foto) Toyota va prezenta la Tokio un monovolum electric a cărui autonomie atinge 1000 de km

Nu în ultimul rând, Toyota va dezvălui, de asemenea, un concept modern al unei maşini de curse, care semnalează angajamentul său de a aduce înapoi pe piață cea mai iconică mașină sportivă a mărcii.

Vezi şi: (foto) Noua Toyota Supra vine la Salonul Auto de la Geneva? Primul teaser şi cele mai noi detalii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/