Tragedie în Noaptea Învierii. Trei tineri s-au răsturnat cu o maşină în Glodeni, unul decedând

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Trei tineri care ar fi consumat băuturi alcoolice, după care au urcat într-un automobil şi s-au deplasat până într-un moment în care şoferul i-a pierdut controlul volanului, s-au răsturnat de câteva ori. Unul şi-a pierdut viaţa.

Nenorocirea s-a întâmplat în noaptea zilei de Paşti, într-o intersecție din oraşul Glodeni, la scurt timp după miezul nopţii.

Conform datelor acumulate de IP Glodeni, implicat în accident a fost un Renault Grand Scenic, care era manipulat de un tânăr de 30 de ani (maşina îi aparţinea tatălui său). În cabină îşi avea amicii de 21 şi 36 de ani.

În urma accidentului, tânărul de 21 de ani, care se afla pe bancheta din față, a decedat la faţa locului până la sosirea medicilor. Şoferul și cel de-al doilea pasager au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Şoferul riscă închisoare, pe lângă alte sancţiuni.

Pulsmedia.md scrie că cei trei erau în stare de ebrietate avansată. Ofiţerul de presă al IP Glodeni, Eugenia Molceanov, nu ne-a putut confirma, dar nici infirma această informaţie.

Cmentariile sunt închise