(video) Viral pe internet! Vezi urmărirea unui motociclist pe străzile înguste ale unei suburbii din Brazilia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Viral pe internet acum, deşi imaginile de mai jos au fost publicate pe 6 octombrie 2021! Atât în presă, cât şi pe rețelele de socializare este distribuit intens un filmuleţ care arată o urmărire timp de câteva minute bune pe străzile din Osasco, o suburbie a capitalei Braziliei.

Am reușit să identificăm sursa originală şi iată tot ce a filmat camera de corp a polițistului Marcos Teixeira. Doar priviţi câte situaţii de accident au fost evitate la milimetri!

Dacă setezi viteza 2X în player, arată şi mai interesant! 🙂

Ofițerul, pe o motocicletă destul de performantă şi manevrabilă, a urmărit cuplul pe străzile întortocheate și, uneori, foarte înguste ale urbei. Pot fi numărate în jur de 35 de străzi pe care s-a circulat cu viteză. Şi până la urmă nimeni nu s-a dat bătut!

Totul a început când ofiţerul a încercat să-l oprească pe conducător pentru o verificare, dar acesta a refuzat să respecte ordinul și a fugit. Au urmat minute de stres în care tânărul încerca să se ascundă. În unele momente, pasagera sa chiar “îşi lua zborul” când se trecea peste denivelările-limitatoare de viteză.

Potrivit presei din regiune, motocicleta făptaşului a fost ridicată pentru toate încălcările înregistrate cu aceasta, inclusiv înainte de urmărire.

Cmentariile sunt închise