Un dealer a păstrat în depozit timp de aproape patru ani 16 unităţi Dodge Challenger SRT Demon

Un dealer american nu a mai avut răbdare şi a decis că acum e timpul să încerce să facă nişte bani în plus. Timp de câţiva ani, mai exact aproape patru, a ţinut dosite într-un depozit tocmai 16 exemplare nou-nouţe ale muscle car-ului Dodge Challenger SRT Demon!

Amintim că acest model a fost prezentat în aprilie 2017, având un preţ de start de 84.995 de dolari, fără taxe. Producţia i-a fost limitată la doar 3.000 de exemplare pentru SUA şi alte 300 pentru Canada.

Revenind la subiectul ştirii, aflaţi că dealerul Dodge din sudul Californiei a scos la vânzare întreg lot de maşini cu parcurs zero, toate din gama anului 2018 (produse de la sfârşitul verii lui 2017 până la sfârşitul celei din 2018).

Având în vedere producţia limitată și caracteristicile acestei maşini super sport în sine (852 CP), care este una dintre cele mai rapide din lume în termeni de acceleraţie 0-100 km/h, la unele licitaţii se pot vinde cu sume generoase formate din şase cifre.

Dealerul, aparent, a văzut în 2017 lotul ca o investiție pe termen lung și le-a scos acum la vânzare pentru 200.000 de dolari bucata, conform colegilor de la Jalopnik, sperând să încaseze pentru ele 3.2 milioane în total! Succesul îi este oarecum asigurat deoarece piața auto americană este acum în creștere după pandemie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/