Unul dintre polițiștii implicați în accidentul cu troleibuz a decedat. IGP confirmă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Angajatul MAI care conducea automobilul Toyota, implicat în accidentul de duminică de pe șoseaua Muncești, a decedat la spital. Acesta avea 32 de ani. Informația a fost confirmată pentru realitatea.md de către purtătoarea de cuvânt a IGP, Diana Fetco.

„Cu regret, este adevărat că am pierdut un coleg în accidentul de pe șoseaua Muncești. Polițistul care conducea mașina în acel moment a decedat astăzi, traumatismele primite fiind incompatibile cu viața. Avea 32 de ani și activa în sistemul Afacerilor Interne din anul 2014.

Ultima funcție pe care a deținut-o a fost cea de subofițer superior al Secției patrulare Chișinău a Inspectoratului Național de Securitate Publică. Transmitem condoleanțe familiei și reiterăm despre necesitatea respectării regulamentului circulației rutiere de către fiecare participant la trafic, indiferent de statut sau funcție.”

Între timp, cel de-al doilea polițist care se afla în mașină, rămâne internat în spital în stare gravă. Informația a fost oferită pentru Realitatea.md de către purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene.

Cmentariile sunt închise